Οι πέργκολες ALUMINCO είναι κατασκευασμένες κατόπιν σωστής μελέτης και βάση αυστηρών προδιαγραφών ποιότητας που ακολουθούνται κατά την επεξεργασία της πρώτης ύλης, στη συνέχεια της διαμόρφωσης και τέλος κατά την βαφή τους, η οποία και ακολουθεί όλες τις προδιαγραφές του Πιστοποιητικού Qualicoat.

Βασικά τους χαρακτηριστικά είναι η λειτουργικότητα και η δυνατότητα προσαρμογής τους σε κάθε χώρο, με εύκολη συναρμολόγηση και τοποθέτηση.

Οι πέργολες Aluminco είναι κατασκευασμένες κατόπιν σωστής μελέτης και βάσει αυστηρών προδιαγραφών ποιότητας που ακολουθούνται κατά την επεξεργασία της πρώτης ύλης, στη συνέχεια της διαμόρφωσης και τέλος κατά την βαφή τους, η οποία και ακολουθεί όλες τις προδιαγραφές του Πιστοποιητικού Qualicoat Seaside Class. Με την αναμφισβήτητη ποιότητά τους εγγυώνται αντοχή στις δύσκολες καιρικές συνθήκες με τις οποίες έρχονται αντιμέτωπες, προσδίδοντας μια αίσθηση νεοκλασικού στυλ, από το οποίο δεν λείπει η λειτουργικότητα και η δυνατότητα προσαρμογής τους σε κάθε χώρο, με ευκολία στη συναρμολόγηση και τοποθέτησή τους.

Η κατασκευή τους είναι με τέτοιο τρόπο μελετημένη, ώστε να παρέχει την δυνατότητα επιπλέον χρήσης άλλων υλικών, όπως τα πολυκαρβονικά φύλλα ή το ραμποτέ αλουμίνιο, τα οποία μπορούν να προσαρμοστούν εύκολα πάνω στον ήδη υπάρχοντα σκελετό της πέργκολας και να προσθέσουν μια ακόμη πινελιά όμορφης αισθητικής.

pergol-1
pergol-2
pergol-3
pergol-4
pergol-5
pergol-6
pergol-7
pergol-8

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΕ PDF ΜΟΡΦΗ ΓΙΑ ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ:

 

CERTIFICATE_ALUMINCO_Pergola

SYSTHMATA SIKASIS